Websites
op maat

Services

Webhosting

Al onze websites worden gehost bij SiteGround.com. Dit betekent een ongekende performance.

Webdesign

Elk ontwerp wordt afgestemd op de eisen en wensen van de opdrachtgever

WordPress

Een professioneel gebouwde website gemaakt met Wordpress Elementor.

Reviews

Jasper Lamaker

Marketeer Heatmatrixgroup
5/5
Het is fijn samenwerken met RowOne IT. Lucien weet je goed te adviseren over de keuzes die je moet maken als je een website bouwt. Daarnaast levert hij goede websites op die makkelijk zijn om te beheren. Een aanrader!

Marieke Veenstra

Eigenaar La La Fete
5/5
Erg tevreden over de website die RowOne heeft opgeleverd. Zeer professioneel, veel kennis, denkt goed mee en reageert snel. Prettige en fijne samenwerking.

Jolanda van der Steen

Trainer & Coach
5/5
Lucien is klantgericht, een expert op zijn vakgebied en snel. Hij denkt proactief mee en komt met oplossingen, voor ik ze gevraagd heb. Ik krijg veel complimenten over mijn website, toch het visitekaartje van mijn bedrijf dat 24/7 open is. Deze credits geef ik graag door aan Lucien, echt top!

OVER

ROWONE

De naam “Row One” is afgeleid van Rowan. Rowan is weer afgeleid van het Sanskriet woord Runa, wat tovenaar betekent. Dit is niet alleen de naam van mijn jongste telg, maar betekent ook “Lijsterbes“. De lijsterbes is zinnebeeld voor wijsheid, kracht en beschermt ons tegen het kwaad. Dit verklaart de boom in het logo.“Row One” staat voor: “de klant komt altijd op de eerste plaats en zit dus op Rij (Row) één (One)”.