+31 6 11361108 info@row-one.nl

Stichting Stelvio for Life is een stichting die een passie heeft voor sport en door middel van het organiseren van een (hard)loop-en fietsevenement op een eerlijke manier geld inzamelt voor gepersonaliseerd kankeronderzoek.

De Stichting Stelvio for Life is een stichting die sinds 9 maart 2012 jaarlijkse een (hard)loop- en fietsevenement organiseert in Italië om geld in te zamelen voor gepersonaliseerd kankeronderzoek. Om te kunnen deelnemen aan het Stelvio for Life evenement vraagt de stichting Stelvio for Life € 50,- inschrijfgeld aan elke deelnemer. Daarnaast vraagt de stichting Stelvio for Life de deelnemers om over een afstand van 21,1 kilometer – een halve marathonafstand – de 1.533 hoogtemeters van de Passo dello Stelvio te overwinnen en voor elke hoogtemeter minimaal € 1,- aan sponsorgeld in te zamelen voor de stichting Barcode for Life.

Barcode for Life

Barcode for Life is een stichting die geld inzamelt voor het Center For Personalized Cancer Treatment (CPCT). Een centrum dat fundamenteel, translationeel en toegepast medisch onderzoek doet op het gebied van kanker, met als doel de kankerpatiënt een individuele behandeling ‘op maat’ te kunnen geven (www.barcodeforlife.nl).

Het door de deelnemers van het evenement bijeengebrachte sponsorgeld komt 100% ten goede aan de stichting Barcode for Life. De organisatiekosten van de stichting Stelvio for Life, en daarmee het evenement, worden betaald van het verkregen geld van de bedrijfssponsoren IT-Ernity en Staatsloterij en het inschrijfgeld van elke individuele deelnemer. Wat daarvan overblijft wordt tevens ter beschikking gesteld aan stichting Barcode for Life.

Het doel voor de komende jaren is om het evenement Stelvio for Life te laten groeien naar 653 deelnemers die allen minimaal € 1.533,- aan sponsorgeld bijeenbrengen. Dit zorgt voor een totale sponsor opbrengst van ruim € 1.000.000,- voor de stichting om daarmee bij te dragen aan een persoonlijke en doelgerichte behandeling van kanker.